top of page

Image Skincare

 

Maximaal bewezen resultaten

 

IMAGE Skincare is één van de snelst groeiende huidverzorgingsproducten met actieve farmaceutische werkstoffen en realiseert huidverzorging van het hoogste niveau.

 

De cosmedische producten van IMAGE Skincare worden ontwikkeld door artsen, dermatologen en huidspecialisten. Deze specialisten werken uitsluitend met de meest effectieve farmaceutische ingrediënten voor maximale resultaten bij huidverzorging en huidproblemen. Alle producten werken op celniveau en realiseren optimale voeding, correctie en bescherming van de huid. IMAGE Skincare is expert op het gebied van huidverbetering en heeft voor ieder huidprobleem een oplossing!

 

Image now. Age later.

 

Cosmeceuticals, ook wel ‘cosmedische producten’ genoemd, bevatten een zeer hoge graad aan werkzame stoffen. Dit maakt ze heel wat geconcentreerder dan de traditionele huidverzorging, die u bij de drogist kunt vinden. De producten van Image Skincare onderscheiden zich door hun hoge gehalte aan de meest effectieve farmaceutische ingrediënten en voldoen aan de laatste ontwikkelingen voor maximale medische resultaten.

De producten zijn in staat om tot in de diepere lagen van uw huid door te dringen en hier op cellulair niveau te werken. Ze bieden uw huid daardoor optimale voeding, correctie en bescherming. Omdat ze direct op uw huidcellen inwerken, verminderen de fijne lijntjes in uw huid en wordt bijvoorbeeld opgelopen zonneschade minder. Ze stimuleren door hun vochtregulerende werking tevens de huidvernieuwing. Als gevolg heeft u een jongere en stralendere huid.

 

Medische peeling met Image Skincare cosmeceuticals bij Skin Balance

Door de combinatie van onze professionele behandelingen en deze hoogwaardige huidproducten, zal u zichtbaar huidverbetering boeken. Welk huidprobleem u ook heeft: acne, rimpels, onegale en grove huidstructuur, rokershuid, pigmentatie, rosacea, eczeem, huidveroudering, zonneschade, droge huid, vale huid… Skin Balance heeft voor u een perfect behandelingsprogramma!

De huidverbeterende en verjongende behandelingen van Image Skincare starten bij Skin Balance altijd met een milde behandeling. Dit doen we om de huid te laten wennen aan de behandelingen en de producten van Image Skincare. Na de eerste behandeling gaat u zelf de huid thuis verzorgen met de Image Skincare producten, om de huid voor te bereiden op de intensievere peelings. Nadat u het product 2 weken heeft gebruikt kunt u overstappen naar de Image Skincare medische huidpeelings.

 

 

ORMEDIC

IMAGE Skincare’s revolutionaire productlijn, is een synthese van de zuiverste biologische ingrediënten gecombineerd met medische effectiviteit om klinisch bewezen resultaten te behalen.

 

De filosofie van ORMEDIC ® is de huidgezondheid in balans te brengen met gecertificeerde biologische ingrediënten, zeer krachtige antioxidanten en essentiële botanische ingrediënten, zonder het gebruik van chemicaliën, zuren of parabenen. Geformuleerd voor alle huidtypen om deze in balans te brengen, te herstellen en gezondheid te leveren – op natuurlijke wijze.

 

Alle lijnen van IMAGE SKINCARE zijn:

• vrij van chemische geurstoffen

• vrij van chemische kleurstoffen

• vrij van parabenen

• vrij van afsluitende ingrediënten

• niet op dieren getest

• milieuvriendelijk

 

Medik8

 

Geavanceerde huidverzorging

 

Medik8 heeft zich toegewijd tot het produceren van de hoogst mogelijke kwaliteit huidverzorgingsproducten. Met de beste ingrediënten in de juiste sterktes en met bewezen resultaat. Medik8 heeft huidverzorgingslijnen op maat voor het oplossen van specifieke huidproblemen.

 

Professionele producten: Medik8 wordt uitsluitend geadviseerd en verkocht door professionals. Zoals dermatologen, huidtherapeuten, schoonheidsspecialisten en gecertificeerde Spa & Wellness bedrijven. Kennis en ervaring: Medik8 staat voor productontwikkeling en onderzoek van meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van huidverzorging en het verder ontwikkelen van formules.

 

 

 

 

bottom of page