top of page

O2 Lift zuurtstofbehandeling

 

 

 

Deze zuurstofbehandeling is een geheel nieuwe vorm van therapie die binnen enkele weken rimpels vermindert. Al na een behandeling van een half uur is er zichtbaar resultaat; De huid ziet er gelift uit, drooglijntjes verdwenen en de huid krijgt weer een mooie frisse glans. Bij de behandeling worden speciale serums gebruikt.

De werkstoffen (hyaluronzuur, groene thee, vitamine C en anti-oxidanten) worden onder hoge druk met pure zuurstof aan de huid toegevoegd waardoor de werking van de serums wordt versneld.

Het Rejuvination Serum is bedoeld voor de huid die er vochtarm, glansloos en dof uit ziet. Een O2 Intraceuticals Rejuvination Infusion is een unieke ervaring die onmiddellijk resultaat levert. In één behandeling van 30 minuten zal je huid er jaren jonger uitzien en voelen.

De gezichtsbehandeling is zacht, ontspannend en geschikt voor ieder huidtype. Het versterkt het resultaat van behandelingen zoals een micro-dermabrasie of een peeling. Het aanzien van veel huidaandoeningen zoals acné, rosacea, striae en littekens kan zichtbaar verbeterd worden. Vanaf het moment dat je de schoonheidssalon verlaat zul je een zichtbare verbetering merken in je gezichtsconditie.

 

Interesse? Neem dan contact op en maak een afspraak.

 

 

bottom of page